Actie!

20160528_084037Wat is er de afgelopen weken veel werk verzet: heel veel mest uitgereden, daarna geëgaliseerd en klaar gemaakt voor de mais, aardappelen, rode klaver en grasland. Intussen was er weer een groep van ruim 700 kalveren klaar om afgeleverd te worden. In 5 nachten telkens vanaf half 4 ongeveer begonnen en minimaal 2 vrachtauto’s gevuld. De gewichten waren super, dus iedereen tevreden. Gisteren en vandaag de mannen van Cazemier Dienstverlening weer aan de schoonmaak. Tussendoor nog 4 hectare land gemaaid en ….  ga zo maar door. Druk, maar dan kun je ook weer tevreden zijn als het klaar is. Komt kleinzoon Brend dan ook nog een dag en een nachtje logeren, dan wordt het tempo weer aangepast: wat een rijkdom!

1 Reactie

 1. John

  Sorry dat ik even schrok van de titel want dat is hier in Frankrijk heel normaal de laatste tijd maar daar wordt een andere actie mee bedoeld.
  Vraagje , kan je wat meer van gewicht en kleur van de kalveren , aantal dagen en hoeveelheid ruwvoer geven , melk poeder zal wel niet gaan want jullie voeren alleen vloeibaar wei toch of wordt er nu ook mmp toegevoegd.
  Groetjes uit een warm en drukkend Frankrijk (code oranje voor onweer en hagel),
  John

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *