Carrière weggelegd op radio/ tv?

mooiomropfryslanZoals ik al eerder schreef in dit blog, ben ik veel bezig met de aanstaande fokdag van Friese Paarden. Nog een week en dan is het zover. Overal in huis staan dozen en spullen die mee moeten naar het terrein. Afgelopen donderdag kreeg ik een telefoontje van Omrop Fryslan: of ik wou komen vertellen over de fokdag en de prijs voor de Jonge Fokker. Dit kon dan mooi samen met iemand van Jong KFPS. Vanmorgen gingen Fokke en ik naar Leeuwarden, naar café De Bak in de vroegere gevangenis. Leuk om eens zo’n uitzending mee te maken. Om half 11 waren wij aan de beurt. Het was  een leuke ervaring!

 

Het was ook live te zien op tv, maar helaas is dat niet met uitzending gemist terug te halen. Wel het radiofragment.

2 Reacties

 1. Foekje Veldhuis

  Hoi Maaike wat leuk op radio en op tv geweest. Het radio fragment heb ik gehoord, deed je goed hoor!!! En als klap op de vuurpijl jullie kleinzoon op de voorpagina van de krant Sa. Wat een prachtig kereltje,vast wel een beetje trots!!! Groeten van Foekje

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Ha Foekje,
   Leuk dat je weer reageert! Heb het radio gesprek met veel plezier gedaan. Het blijft wel wat vreemd om het terug te horen, maar ik was toch wel tevreden. Ja, wat een mooie foto, he? En zo helemaal echt, zoals hij is als hij in de stal is. Super!

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *