Een nieuw jaar…

Een drukke kerst- “vakantie” ligt achter ons. Net voor de kerst werd de stal weer vol gelegd, nog maar amper leeg en schoon. We klagen niet, want heel veel kalverhouders hebben te maken (gehad) met weken leegstand, maar dat betekent wel dat er veel werk te doen was. Omdat Jildert het op zijn werk ook erg druk had, moesten wij het redden, met hulp van Anne-lys en beide Hilbrands. Met op de grens van het nieuwe jaar een mooi vooruitzicht, want Jildert komt vanaf nu volledig meewerken op het bedrijf. Dat betekent ook eens een weekend vrij en hopelijk tijd voor het inspannen van de paarden. Een goed nieuwjaar!

2 Reacties

 1. John

  Bonne année 2016

  Mooie start ,vol en zo’n vooruitzicht.
  Jullie zijn natuurlijk wel blij dat alles al vol zit want je zal maar zitten wachten op starters met dit weer ,code rood !
  Heel veel succes volgende week, ik hoop dat het een beetje over is , het winteren , alhoewel het hoort wel bij de Friese hengstenkeuring .

  Groet John

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Hallo John,
   Code rood is deze keer wel echt code rood. Om 5 uur vanmorgen was alles al spekglad. Eenmaal in de stal kon het werk gewoon doorgaan, maar om er zonder vallen te komen was een hele prestatie! Gelukkig is de hengstenkeuring volgende week pas, een beetje winter is niet erg, maar liever niet zo glad als nu. Groet Maaike

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *