Elbrich fan ‘e Herdershoeve Kroon AAA, Sibrich Prestatie

Ondanks de Coronatijd, gaat de training en opwaardering van de paarden gelukkig wel door. Op de keuring in juli 2020 werd de driejarige Elbrich immers Ster 1e premie en voorlopig Kroon. Dit kan omgezet worden naar definitief Kroon door een goede IBOP te lopen. Die IBOP heeft ze op 28 januari (2021) gelopen en ze scoorde daar 82 punten, een tripple A! Op zo’n jonge leeftijd al zo’n IBOP te rijden is super knap. Natuurlijk komt die eer ook deels toe aan de amazone, Martha van der Meulen, maar dit lukt alleen bij een heel goed bewegend en werkwillig paard. Bovendien is het uiterlijk ook een plaatje om te zien.

De Frisian Talent Cup voor driejarige paarden leverde voor Elbrich met Martha van der Meulen de 4e plek op. Een hele goede prestatie!

Moeder Sibrich werd door deze vierde gekeurde nakomeling: Preferent. Maar daar bleef het niet bij: door de goede IBOP score van Elbrich en de 3 sportpredicaten van haar andere nakomelingen, heeft Sibrich ook de titel Prestatie merrie behaald. Dit is vooral een vermelding waard omdat dit behaald werd met haar eerste 4 nakomelingen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *