Oppasdag.

De laatste dag van de voorjaarsvakantie, tevens oppas dag op kleinzoon Brend. Terugkijkend ook meteen de mooiste dag van deze week, want al loopt het hele programma in de war door servicebusjes met mensen die storingen verhelpen en / of onderhoud plegen, ik blijf in de beppe-rol. Heb alleen maar de verzorging voor kleinzoon Brend op het programma, genieten van zijn gulle lach, wandelen in het lentezonnetje en praten en kijken naar elkaar.

IMG_0132 IMG_0121

3 Reacties

 1. foekje veldhuis

  Hoi Maaike wat een prachtig mooi jongetje. Heerlijk he zo’n dagje beppe zIjn. Het lentezonnetje heb ik niet gezien maar dat komt vast door jou roze wolk (haha). Wat een leuk speelkleed heb je dat zelf gemaakt? Nu maar op naar de echte lente. O wat kijk ik daar naar uit, heerlijk. Hartelijke groeten van Foekje

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Binnenkort maar weer eens afspreken, Foekje, Kom ik bij jou. Vrijdags loop ik wel met mijn hoofd in de wolken, maar de zon scheen hier ook echt. Het speelkleed is een plaid, zelf gekocht, niet zelfgemaakt. Hoe is het met jouw handel? Moet de portemonnee mee, als ik bij je kom?

   Reageren
   1. foekje veldhuis

    gezellig als je langs komt!!!
    Mijn productie zit even in een dipje…..griep gehad wat kun je daar lang beroerd van zijn. Gelukkig nu weer beter!

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *