Oppassen op kleinzoon Brend.

Het was vandaag onze eerste oppas dag: kleinzoon Brend was onder onze hoede, met zijn eigen vader dicht bij voor als het ons te moeilijk werd. Vier maanden is hij inmiddels en wat een schat. Natuurlijk zeggen alle opa’s en oma’s dat en ook pake’s en beppe’s (dat zijn wij nl. voor hem) maar nu hij weg is, zie ik nog steeds zijn mooie donkere ogen, die overal volgden. Voor de verandering was het mooi weer vandaag en konden we zelfs een eind wandelen. Het grootste gedeelte sliep hij, maar zo nu en dan sloeg hij zijn ogen op om te kijken of ik er nog wel was (denk ik). Zijn eigen vader was, heel mooi, in de buurt toen hij verschoond moest worden. En ook zijn overgrootouders hebben een stukje mee genoten van de dag. Klink ik trots? Dat ben ik ook. IMG_0065

4 Reacties

 1. foekje veldhuis

  Wat leuk een dagje oppassen en wat een prachtig mooi jonkje!!!

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Het was prachtig om hem een hele dag mee te maken. Wat een lief kereltje. Vanaf nu is hij hier iedere 14 dagen een dag. Ik kijk er nu al naar uit.

   Reageren
 2. Hanny van Wijncoop

  Leuke site Maaike! En de blog is ook bijzonder,ik ga je volgen,fijn dat je zo genoten hebt van je eerste oppasdagje!

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Ik gaf net een antwoord op de reactie van mijn vroegere buurvrouw Foekje, dus lees het meteen, Hanny. Het was natuurlijk tijdens de bouw niet zo moeilijk om een blog te schrijven, nu kijken of ik genoeg onderwerpen hou, maar denk dat het wel gaat lukken.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *