Schilderij van onze paarden.

Dit mailtje kregen we toegestuurd ( tekst is een beetje aangepast ):” Dit is geschilderd door de kunstschilder Marten Sijbesma uit Kubaard. Ik heb een foto van Sibrich en Wibrich gebruikt voor het maken van dit schilderij. Mijn wens was nog eens een mooi schilderij te bezitten in de omgeving van Beetsterzwaag aan de Poostweg, waar ik vroeger veel logeerde op de boerderij bij mijn Oom en tante van ’t Zet, en mijn herinneringen ophaal met hun mooie Friese paarden.”

Sibrich met veulen Wibrich, geboren februari 2015.

Het schilderij.

3 Reacties

 1. Grietje Claus.

  Dank u wel,dat het schilderij op de plek naast Sibrich en Wibrich terecht gekomen is ,dat geeft voor mij meer waarde
  van echtheid. Nu nog een keer de paarden te ontmoeten, is een wens!
  Leeftijd van ons is Wietze en Gré is 82 jaar.

  Reageren
  1. Maaike Herder (Auteur bericht)

   Jullie zijn natuurlijk van harte welkom! Er is op dit moment een merrie met veulen. De merrie Sibrich van het schilderij verwacht volgende maand een veulen.

   Reageren
 2. Gré Claus

  Ik zal het met mijn man bespreken. Hij iis nu naar zang,
  Wanneer het ons schikt en of het jullie schikt.wat leuk als er weer een babypaard komt.

  Groetjes

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *