Vakantie voorbij.

Je zou toch denken: 6 weken vakantie, daar komt geen eind aan. Het is omgevlogen en ik heb nauwelijks uitstapjes gemaakt.

Iedere dag 2 x voeren, samen met Fokke. Zijn verjaardag iets groter gevierd dan normaal ivm speciale leeftijd.1507201509 Een oude Kreidler geregeld voor een toertochtje met collega op Puch. En een bbq met kalfsvlees op de bakplaat: heerlijk en gezellig!

Achterstallige erfklusjes gedaan en .. bezig voor de fokdag. Dat laatste nam erg veel tijd, maar het resultaat mocht er zijn. Vrijdag en zaterdag (14 en 15 augustus) waren de fokdagen voor het Friese Paard te Oldeholtpade. Ik moet zeggen dat het me geen stress heeft gekost, alles liep als een trein. Het is leuk om vrijwilligerswerk te doen als iedereen zo mee werkt en -denkt.

De dames van het bestuur willen graag een beetje bij elkaar passen qua kleding en dat is uiteindelijk, na een middag heeeel veeeel passsen, gelukt. Op de foto een beetje zichtbaar. Zal Anne-lys vragen om een mooiere foto.

De keuring leverde ons zelf een aanwijzing op voor de Centrale Keuring met Sibrich B. mem20150818dames bestuur20150818

En inmiddels zijn de scholen begonnen, en ik ook. Ach, dan wordt alles weer een beetje normaal en heb ik ook weer tijd voor deze site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *