Voorjaar!

Voorjaarswerk:

voorjaarswerkzaamheden.

voorjaarswerkzaamheden.

erfverharding

erfverharding

Door het mooie voorjaarsweer bruisen we weer van energie. Er kan weer op het land gewerkt worden, al is IMG_0152het nog wel hier en daar opletten om niet vast te raken. Achter de stal wordt het pad, waar de vrachtauto volgende week overheen moet om de kalveren op te laden, vlak gemaakt en met frees asfalt verhard. Grote auto’s van vd Wiel komen, je ziet amper dat ze wat gebracht hebben.  Er gaat heel wat in, maar dan wordt het ook netjes.

 

 

Hygiënesluis geopend:

De man van de SKV heeft als eerst gebruik gemaakt van de hygiënesluis en hem goedgekeurd. We verklaren hem nu voor geopend!

Koffie op het terras:IMG_0102

Omdat het op een flatje niet uit te houden is met het mooie weer, is Anne-lys graag even bij ons in de tuin aan het werk. Ze heeft het gras al 2 keer gemaaid! Gistermiddag hebben we de lavendelstrook onkruidvrij gemaakt en kantjes bijgestoken. Wat lijkt het weer mooi. Daarna koffie drinken op het terras eerst met de ene, daarna met de volgende gast. Zo doe je natuurlijk niet zo veel, maar het is ook niet alle dagen dubbele cijfers.

Fiets zomer klaar maken:

De fiets moet een zitje, want we gaan natuurlijk fietsen met kleinzoon Brend deze zomer. Tegelijk moet de fiets ook nodig een beurt. Al 1700 km gefietst in een jaar en nog geen beurt gehad. De fietsenmaker heeft wat langer tijd nodig dan gedacht, maar tijdelijk wel een leenfiets mee gekregen. Zo kan ik vanmorgen toch even een bezoekje brengen bij de familie in Haulerwijk. Wat kan ik genieten van zo’n ritje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *