Wandelen en fietsen.

Twee dagen op kleinzoon Brend gepast: prachtig! Met hem in de kinder- of wandelwagen loop ik hele afstanden. Hoef ik niet meer mee te doen met de 20150521_143118_resized_1avondvierdaagse. In Wijnjewoude zijn niet zoveel winkels, maar de dichtstbij zijnde is zo’n 3 kilometer vanaf hier. En een andere route voor de terugweg is zo 1 1/2 km langer door de aanleg van de   N 381. Ik heb voor de volgende oppas-dag het fietszitje al vast uitgeprobeerd: een rondje met Brend om het huis.  Eerst wel even weer wennen, maar dat gaat vast lukken. Dan wordt mijn wereld weer wat groter. Kleinzoon Brend vond het maar wat mooi vóór op de fiets. IMG-20150523-WA0000_resized

Toevallige ontmoeting: Woensdagmiddag was ik een beetje aan het snoeien in de tuin, toen er een paar racefietser voorbij gingen. Nou gaan er wel vaker race- en andere fietsen voorbij, maar één van hen keek opzij en vroeg zo in het voorbij gaan: Maaike?? Met helm en zonnebril en op tempo was het voor mij raden wie dat kon zijn. Ze kwamen terug en de bril kwam af. Ik moest nog wel even goed kijken, maar het bleek een klasgenoot van de PABO (P.A. toendertijd) te zijn uit Harkema, die oefende voor de Elfstedentocht. Grappig dat hij meteen zag dat ik het was, terwijl hij mijn adres niet wist.

De avondvierdaagse van onze school wordt in Hemrik gelopen. Vanavond is de laatste avond. Straks maar even een eindje fietsen om hen te zien binnen komen.

1 Reactie

  1. hillie

    zo blijf je jong en zeer sportief

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *