Wat een mensen!

Vanmorgen om half vier weer 2 vrachtauto’s voor het ophalen van de kalveren. Dat gaat mooi rustig en goed. Na afloop drinken de chauffeurs koffie in huis. Daarna moeten de “kleine” kalfjes weer gevoerd worden. Nog tijdens het voeren komen 2 mensen die de lege stal schoon zullen spuiten. Ondertussen rijden er verschillende auto’s en busjes naar de bouwplek waar vandaag een grote slag geslagen moet worden. Als ik op een gegeven moment even ga kijken tel ik tien mensen. De elfde ontdek ik pas als de kraan een rondje gaat draaien: hoog bovenin zit ook nog iemand. Tussendoor verzorg ik koffie en eten voor de schoonspuiters en aan het einde van de middag raak ik al aardig door mijn voorraad koffiekoppen. Het is al een uur of 5 als we nog een keer met 9 mensen aan de picknick tafel terecht komen voor, ja echt, alweer koffie. Deze keer met een heerlijk stukje kaas van kaasboerderij De Deelen. Mensen, wat een mensen deze dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *