Zonnedak beschikbaar voor dorp!

 

 

Zowel WEN (Wijnjewoude energie neutraal) als wij merken dat er veel “hobbels op de weg ” zijn bij het realiseren van duurzame investeringen. Er komen af en toe mensen kijken en luisteren naar onze ervaringen. Misschien komt er dan schot in de dingen die nu nog frustreren. In de link hieronder wordt ook ons bedrijf genoemd.

https://www.overheidvannu.nl/actueel/artikelen/2019/07/24/‘iedereen-doet-z’n-best-maar-ons-systeem-is-niet-ingericht-op-burgerinitiatieven’

Stroom van zonnedak Herder Brouwer beschikbaar voor dorpsgenoten

https://www.wen.frl/2019/05/17/stroom-van-zonnedak-herder-brouwer-beschikbaar-voor-dorpsgenoten/
Geplaatst op 17 mei 2019 op site www.wen.frl
Sinds kort is in Wijnjewoude opgewekte stroom te koop. VOF Herder Brouwer aan de Tjalling Harkeswei is behalve kalverhouder nu ook zonneboer. Met maar liefst 1.154 panelen op het bedrijfsdak is familie Herder een energieproducent van betekenis voor Wijnjewoude. Het is een mooi voorbeeld hoe je als ondernemer kunt bijdragen aan ‘Wijnjewoude Energie Neutraal’.
De stroom die het bedrijf over heeft verkopen zij aan Energie VanOns. Hét coöperatieve energiebedrijf van Noord-Nederland waar de Noordelijke energie coöperaties, zoals WEN, eigenaar van zijn. Als je klant wordt bij Energie VanOns krijgt je ‘stroom van Herder’. WEN helpt graag met de overstap naar Energie VanOns.
Nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf, gelegen aan de Opsterlandse Compagnonsfeart? Kijk dan ook eens op www.herderagro.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *