Diervoeders

Verkoop van diervoeders van DOMMELSCHE WATERMOLEN.

Per 1 oktober 2017 hebben wij het dealerschap voor de verkoop van Dommelsche Watermolen diervoeders. Een merk dat bekend staat om zijn goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Vooral voor de paardenbrok, maar ook voor andere huisdieren kan men bij ons terecht. De samenstelling van de brok is het hele jaar rond van dezelfde kwaliteit en wordt door de meest kritische eters als lekker ervaren. In Friesland is dit het enige leverpunt en mensen zijn bereid om vele kilometers te rijden voor deze producten. Naast vele soorten brok is er ook het supplement Lifeforce te verkrijgen. Onze eigen paarden hebben sinds we het product life force toevoegen aan het dagelijkse maal duidelijk meer uithoudingsvermogen, ogen fit en blij en hebben een glimmende zwarte vacht. Bovendien is mok verleden tijd. We zijn daarom ook blij dat we hier mee aan de slag kunnen.

-Voor paarden: budget-, sport- en prestatiebrok. Veulen- en merriebrok, muesli light en herbs, slobber (meal), luzerne, haver, Lifeforce elite en formula.

-Er is een goede brok voor:  hond, kat, kip, konijn, cavia, geit, lam en schaap. 

Geef even een berichtje als je naar ons toe wilt komen. Meer informatie over de verschillende diervoeders is te lezen op de website van Dommelsche Watermolen Friesland.

Verder hebben we te koop:

-Vierkante Balen, heel mooi gewonnen, gewikkeld in plastic.

-kleine baaltjes paardenhooi, gewikkeld in plastic, heel mooi gewonnen.

Belangstelling? bel Fokke: 06 12592272  of Jildert 06 16228432