Interview met weekkrant Sa24 over het kalfsvlees en de kalverhouderij.

vlees van de kalverhouder, Arend Walinga, interview Sa 24, fotograaf Sietse de Boer

Sinds begin november verkopen wij kalfsvlees aan huis, bij de boerderij en ook bij dochter Anne-lys thuis. Anne-lys  haar werk is  de Online  Zichtbaarheid,  dus stort ze zich ook  op  het  aanprijzen  van deze  heerlijke  producten  via internet, dorpskrantjes  enz. Zo kwam dit Arend Waninge van de Sa, huis aan huis weekkrant in Opsterland eo, ook ter ore. Voor de LekkerSa van 9 december zal er een artikel over de kalverhouderij en de huisverkoop worden geschreven. Hiervoor is Arend bij ons thuis geweest voor een interview en kwam Sietse de Boer foto’s maken. Zodra het artikel geplaatst wordt komt hier een link naar de online versie: Kalfsvlees past goed in moderne keuken – Sa! 24  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.